tiistai 28. heinäkuuta 2015

Samsung julkaisemassa uusia lippulaivapuhelimia elokuussa

Samsung Unpacked 2015 tapahtumajulisteNormaalista aikataulusta poiketen Samsung on ilmoittanut pitävänsä Unpacked julkaisutapahtumansa jo elokuussa. Yhtiö ei kuitenkaan kerro mitä tuotteita tapahtumassa tullaan julkaisemaan mutta periaatteessa ne jo tiedetään.

On melko varma että tapahtumassa esitellään nykyisistä lippulaivatuotteista päivitetyt versiot, tosin vain Noten kohdalla versionumero kasvaa kokonaisella numerolla ja se tullaan näkemään nimellä Samsung Galaxy Note 5.

Uudessa Notessa olisi viimeisimpien tietojen mukaan 4 gigatavua keskusmuistia, 8-ytiminen Exynos 7420 prosessori sekä mahdollisesti ulkoisesti paranneltu S-Pen joka kiinnitettäisiin jousikiinnityksellä puhelimeen sekä tietenkin monia muita vielä tuntemattomia uudistuksia. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa olisi Android 5.1.1.

Galaxy S6 -sarja säilyisi huhupuheiden mukaan vielä numerossa 6 mutta perään on tulossa Plus.

Galaxy 6 Edge Plus taas tulisi kilpailemaan kokoluokassaan suoraan Note -sarjan kanssa, sillä siinä on viimeisimpien tietojen mukaan 5.7 tuumainen näyttö (tarkkuus: 1600x2560) ja puhelimen koko olisi huimat 154.4 x 75.9 x 6.9mm joka on vain hitusen verran pienempi nykyisin markkinoilla olevaa Note 4:sta.

Aikaisemmin kuviteltiin että Samsung pitäisi julkaisutapahtuman Berliinin IFA-messuilla syyskuussa mutta ennen aikaiseen julkaisuun voi olla monia syitä, yksi varmasti on Applen julkaisutapahtuma syyskuussa jossa hyvin varmasti esitellään uusi iPhone. Samsung haluaa ehtiä esittelemään lippulaivansa ennen Applea, jonka julkaisut varmasti syö kallisarvoista palstatilaa koko syyskuun ajan.

Tapahtumaa on mahdollista seurata suorana Samsung Mobilen Youtube kanavan kautta.

LÄHDE: Android Community

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"