torstai 22. lokakuuta 2015

HBO Nordicia on mahdollista seurata jatkossa myös Pleikkarista

HBO Nordicia on mahdollista seurata jatkossa myös PleikkaristaSuoratoistopalvelu HBO Nordic tuo palvelunsa Sonyn Playstation 3 ja 4 pelikonsoleihin, lisäyksen ansiosta HBO:n sisältöä pääsee seuramaan yhä useampi talous olohuoneen isolta ruudulta.

HBO ei ole loistanut päätelaitetuessaan mutta viimeistään nyt muutos on sen kaltainen joka jättää harvemmalle toivomisen varaa sillä HBO sisältö tulee jatkossa Pleikkarin kautta nautittavaksi aina FullHD videokuvalla ja 5.1 tilaäänillä varustettuna.

Pleikkari ei ole ainut pelikonsoli jolle HBO on  päässyt levittäytymään, palvelulta on tullut aikaisemmin ulos XBOX 360 konsolille luotu sovellus.

HBO kirii siis kiinni kilpailijoitaan, esimerkiksi Netflix sovellus on ollut Playstationille saatavilla jo pitkän aikaa, kuten myös YLEn areena sovellus, jonka kautta itse asiassa muutamia HBO:n hittisarjoja on pystynytkin seuraamaan (huom, ilmaiseksi).

Pleikkari version ladanneiden ei tarvitse uusia sopimuksia tai maksaa lisämaksua palvelun käytöstä konsolilla, omien tunnuksien syöttö riittää.

LÄHDE: HBO Nordic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"