torstai 22. lokakuuta 2015

YouTube Red - YouTube ilman mainoksia kympillä kuussa

YouTube Red - YouTube ilman mainoksia kympillä kuussaGooglen videopalvelu YouTube on lanseerannut mainoksettoman  mutta samalla maksullisen version palvelustaan.

Samaan noin 10 dollarin kuukausimaksuun (9,90USD) sisältyy myös Google Play Music palvelu, YouTube Red:iin on tulossa mainoksettomuuden lisäski yksinoikeusmateriaalia suosituilta jenkki-tubettajilta, sarjojen ja jopa elokuvien muodossa ensi vuodesta lähtien.

Sisällön kohdalla toimitaan toistaiseksi vielä kuitenkin Tuben oman sisällön ja sisällöntekijöiden kanssa.

YouTuben mainokset tuskin on ainut syy miksi käyttäjät haluaisivat maksaa muuten ilmaisesta palvelusta kymmenen dollaria kuukaudessa, vaan se että mukaan tulee myös Google Music joka on siis Googlen vastine Spotifylle ja muille musiikin suoratoistopalveluille, sillä erotuksella vielä että Google Musiciin voi ladata oman musiikkiarkistonsa jolloin omat kokoelmat ovat aina saatavilla, myöskin ilmaisessa versiossa siellä missä nettiyhteys on saatavilla.

YouTube Red toimintoihin kuuluu myös Offline toiminto jonka ansiosta videoita voi ladata päätelaitteille ja käyttää ilman verkkoyhteyttä, tämä toiminto säästää hieman akkua ja mahdollisesti käyttäjänsä puhelinlaskua mikäli on jostain käsittämättömästä syystä valinnut itselleen rajoitetulla siirtomäärällä olevan liittymäoperaattorin.

YouTube on julkaisemassa puhelimille pian myös YouTube Music sovelluksen musiikkia palvelusta kuunteleville, Redin tilaus on myös tässä että YouTube Gaming sovelluksissa toimiva, joten sisällöstä voi nauttia ilman mainoksien häiritsevää keskeytystä.

Only in U.S.:

YouTube Red tulee käytettäväksi vain Yhdysvalloissa, jossa sille tarjotaan yhden kuukauden ilmaista kokeiluaikaa  28.10 lähtien.

Google on ilmoittanut kuitenkin että Red on tarkoitus saada maailmanlaajuiseksi palveluksi, mitään tarkempaa aikataulua ei ole tarjottu muuta kuin "lähitulevaisuudessa".

Alla lyhyehkö esittelyvideo palvelusta:

*Päivitys*: 14:00 korjattu päivämäärä koska ilmainen kokeilu alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"