torstai 19. marraskuuta 2015

Poista kuvat tilaa viemästä, tallenna videotervehdys Skypestä

Poista kuvat tilaa viemästä, tallenna videotervehdys SkypestäSkype sekä Google kuvat ovat päivittyneet Android alustalla ja tarjoavat kummatkin hieman uutta. Eivät ehkä suuria mutta sitäkin enemmän hyödyllisiä uusia ominaisuuksia.

Tässä sovelluksien selkeimmät uudet ominaisuudet:

Google Kuvat:

Ohjelman asetukset jonne uusi toiminto on kätkettyOhjelman asetukset jonne uusi toiminto on kätketty

Google kuviin on tullut toiminto joka helpottaa omien valokuvien sekä videoiden hallintaa, nimittäin nyt uusimman version myötä käyttäjä pystyy poistamaan yhdellä napautuksella kaikki ne videot ja kuvatiedostot puhelimesta jotka ohjelma on varmuuskopioinut ohjelman pilvipalveluun.

Nyt kuvia ei tarvitse enää arvuutella ja tarkistella onko kuva varmasti kopioitunut pilveen vai ei, ennen kuin sen uskaltaa poistaa laitteesta levytilaa syömästä.

Skype:

Skypen videotervehdykset voi tallentaa puhelimen galleriaan

Skype päivittyi myös äskettäin ja sen uutena huomion arvoisena ominaisuutena on mahdollisuus tallentaa videoviestit Android laitteen muistiin, näin hauskoja tervehdyksiä ei tarvitse jatkossa enää yrittää kaivaa pikaviestien seasta vaan ne löytyvät kätevästi  Androidin galleriasta.

Tallennukseen pääsee painamalla videokuvaa, toistopainike käynnistää taas videon toiston.

Skypen uusi ominaisuus on käytettävissä vain uusimmassa Android versiossa, ominaisuus varmaankin leviää myöhemmin muille alustoille mutta Microsoft ei ole vahvistanut asiaa sen tarkemmin vielä.

Ohjelmat ovat saatavilla heti Googlen Play sovelluskaupasta ja päivittyvät laitteisiin automaattisesti mikäli käyttäjä on ottanut päivitykset käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"