keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Tulossa: Instagramiin minuutin mittaiset videot

Tulossa: Instagramiin minuutin mittaiset videotInstagram kuvapalvelun käyttäjät ovat toivoneet videoiden pituuden kasvattamista ja Instagram vastaa kasvattamalla nykyisen 15 sekunnin kuvausajan jopa yhden minuutin mittaiseksi.

Instagramiin tallennettujen videoiden katselu on kasvanut kuitenkin vuoden aikana jopa 40 prosenttia joten kyse ei ole enää kovin pienestä ilmiöistä yli 400 miljoonan käyttäjän palvelussa.

Instagram toi videotuen palveluunsa noin kaksi ja puoli vuotta sitten, tuolloin katsottiin että 15 sekuntia riittää hyvin videoiden pituudeksi.

60 sekunnin videopäivitys ei ole kuitenkaan heti saatavilla, Instagramin mukaan uutta toimintoa joutuu odottelemaan pahimmassa tapauksessa jopa kuukausia.

Applen mobiililaitteiden käyttäjät saavat myös takaisin toiminnon jonka avulla käyttäjä voi yhdistää monia jo laitteesta löytyviä videoita yhdeksi, maksimissaan 60 sekunnin videoklipiksi.

iOS:lle julkaistava sovelluspäivitys ja sen tuoma videoklippien yhdistämistoiminto on jo saatavilla App Storesta, tarkalleen ottaen uuden päivityksen versionumero on 7.19

LÄHDE: The Hollywood reporter / Instagram

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"