maanantai 4. huhtikuuta 2016

Latausvinkki: Never 10 estää Windows 10 päivityksen

Latausvinkki: Never 10 estää Windows 10 päivityksenMicrosoft on muuttanut Windows 10 päivityksen tarjonta käytäntöään melko radikaalisti, enää päivitystä ei voi estää Windows 7 sekä 8.x versioissa. Never 10 tarjoaa tähän ratkaisun.

Monet käyttäjät haluavat pysyä aikaisemmissa Windows versioissa monesta eri syystä, toiset pelkäävät Windows 10:n olevan liian raskas nykyisille tietokoneilleen, toiset epäilevät yhteensopivuutta ja monille muille taas Windows 10:n tietoturva kysymykset ovat herättäneet huolta.

Microsoft ei käyttäjien huolista halua välittää vaan pakottaa päivityksen asentumaan aikaisempien Windowsien päälle, aikaisemmin kun vielä päivityksen pystyi torjumaan.

Never 10 on ohjelma joka tuo helpotusta taistelussa päivitystä vastaan:

Never10 on yksinkertainen ohjelma joka tekee tarvittavat rekisterimuutokset Windowsiin jottei pakotettu päivitys voi käynnistyä.

Ohjelma on hyvin yksinkertainen, sitä ei tarvitse edes asentaa vaan se ajetaan yhdestä .exe tiedostosta, klikataan painiketta, Disable Win10 Upgrade.

Never 10 tarkistaa Windows Updaten asetukset ja muuttaa ne siten ettei Windows 10:n päivityssovellus lähde asentamaan uutta Windowsia.

Mikäli käyttäjä kuitenkin on myöhemmin halukas vastaanottamaan päivityksen, riittää että käynnistää Never 10:n uudelleen ja painaa tällä kertaa painiketta Enable Win10 Upgrade.

Microsoft muuttaa jatkuvasti tapoja jolla Windows 10:n asennus voidaan aloittaa automaattisesti, tämän se tekee tietoturvasyistä, sillä tietyt haittaohjelmat haluavat estää käyttäjiä päivittämästä suojatumpaan Windows versioon.

Never 10 saattaa siis toimia tai sitten ei, sen kehittäjä Steve Gibson koittaa joka tapauksessa päivittää sovellustaan sitä mukaan kun Microsoft tekee muutoksia päivitystyökaluunsa.

Lataa Never 10 sovelluksen kotisivuilta:

Sovelluksen sekä monia muitakin hyödyllisiä sovelluksia voi käydä lataamassa täältä.

Viimeisin päivityssovellukselle on tehty 30.3.2016 ja versiopäivityksiä sekä teknisempää tietoa siitä kuinka ohjelma toimii löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"