tiistai 21. kesäkuuta 2016

Video: Olikohan Jack Ma oikeassa?

Video: Olikohan Jack Ma oikeassa?Youtubessa lähinnä Apple tuotteita arvosteleva Filip tai paremminkin EverythingApplePro tilasi Kiinasta noin 50 dollarin eli noin 44 euron arvoisen Apple iPhone SE kloonin.

Jack Ma, Alibaban perustaja (verkkokauppajätin jonka listoilta löytyy paljon piraattituotteita) uhosi juuri että piraattituotteet ovat jopa alkuperäisiä laadukkaampia. (voitte lukea jutun tästä).

EverythingApplePro tilasi itselleen juuri tällaisen piraattituotteen ja tutustuu siihen alla olevalla videolla (video on englanninkielinen):

Ei tainnut nyt kuitenkaan Herra Ma tietää mistä puhuu, tai sitten on ukkelilla todella kestävät hermot jos pystyy näitä laitteita käyttämään omasta tahdostaan ;)

Olemme varmasti jokainen nähneet piraattituotteita, ovat ne sitten puhelimia, laukkuja tai vaatteita niin niiden laatu kyllä erottuu selkeästi mutta ei todellakaan millään mittarilla katsottuna hyvänä.

Järkeä kaupankäyntiin:

On hyvä muistaa että halpa hinta on hyvä mutta ei aina. Jos tuote on liian edullinen, on syytä ymmärtää että tuolloin on hyvin todennäköistä että kyseessä on juurikin piraattituote tai sitten siinä on jotain muuta hämärää, joten kaupat kannattaa jättää tekemättä.

LÄHDE: Youtube

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"