keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Windows 10: Insider Preview puhtaana sisään

Windows 10: Insider Preview puhtaana sisäänMicrosoft on julkaissut uuden työkalun Windowsille jonka avulla voi asentaa Insider Preview version tietokoneeseen täysin puhtaana asennuksena.

Ongelma on aikaisemmin ollut se ettei Microsoft ole juurikaan julkaissut Windows kympin Insider Preview versioista ISO-tiedostoja tai tarjonnut muutenkaan vaihtoehtoa tehdä Insider buildeista puhdasta Windows asennusta suoraan vaan Insider pitää asentaa aina päivityksenä normaaliversion päälle.

Uuden työkalun avulla on nyt vihdoin mahdollista tehdä täysin puhdas Insider Preview asennus, tarvitset kuitenkin alle Windowsin jolla aloitat asennuksen.

Sovellus hakee kuten tavallisessakin päivityksessä, noin 3 gigan kokoisen asennustiedoston tietokoneelle mutta päivityksen sijasta poistaa kaikki tiedostot ja ohjelmat tietokoneelta ja asentaa Windowsin puhtaasti.

Työkalu asentaa Windows Insider Previewin tuoreimman tai lähes tuoreimman buildin, buildi tulee joka tapauksessa aina Insiderin fast ringistä.

Tällä hetkellä ohjelma tukee kolmea eri kielivaihtoehtoa Englantia, Japania sekä Kiinaa, Windowsiin on silti mahdollista ladata asennuksen jälkeen Suomen kielen kielipaketti kohdasta: Settings -> Time & Language -> Add a language. (Lisäohjeita täällä Englanniksi)

Lataa asennusohjelma sekä lue siitä lisää täältä.

LÄHDE: Microsoft

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"