perjantai 29. heinäkuuta 2016

Pidä puhelimesi Windows Insider ohjelmassa

Pidä puhelimesi Windows Insider ohjelmassaMikäli sinulla on vanhempi Windows 8.1 luuri (kuten Lumia 920), eli Windows Phone ja olet rekisteröitynyt sillä Insider ohjelmaan niin pidä puhelin ohjelmassa mukana mikäli haluat käyttää siinä Windows 10 versiota.

Microsoft on jatkuvasti vähentänyt vanhojen puhelimien Windows 10 tukea joka tarkoittaa käytännössä sitä ettei niihin tule koskaan kympin niin sanottua virallista päivitystä.

Jos kuitenkin olet moisen puhelimen kerennyt lisäämään Windows Insider ohjelmaan saat pidettyä Windows 10 käyttöjärjestelmän siinä, kuten myös tulet saamaan uusimmat versiopäivitykset siihen myös.

Mikäli kuitenkin käyttäjä jossain vaiheessa haluaa palata alkuperäiseen Windows 8.1 versioon, ei hän pääse tuon jälkeen enää koskaan Windows 10 asennukseen käsiksi, myöskään Insideriin ei voi rekisteröityä enää puhelimella jota Microsoft ei virallisesti Windows 10 yhteensopivaksi lue.

Tarkkaa yhteensopivuuslistaa Microsoft ei ole julkaissut mutta Googlettamalla omaa puhelintaan “Windows 10” -lisäyksellä voi saada tietoa yhteensopivuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"