maanantai 15. elokuuta 2016

Microsoftin kirjautumissovellukset yhdistyivät

Microsoftin kirjautumissovellukset yhdistyivätMicrosoftilla on aikaisemmin ollut erikseen kirjautumissovellus henkilökohtaiseen käyttöön sekä vastaava sovellus yrityksille, nyt nämä on vihdoin yhdistetty uudeksi Microsoft Authenticator sovellukseksi.

Microsoft-Tili -sovelluksella on ennen hoidettu Microsoftin tilin kaksivaiheisen kirjautumisen hyväksyntä ja Microsoft Azure Authenticator sovelluksella taas AD -kirjautuminen, mikäli yrityksellä on ollut käytössä kaksivaiheinen kirjautuminen käyttäjilleen.

Sovellukset ovat toimineet itsenäisesti yhtä tarkoitusta varten ja siten Microsoft-tili -sovellus toimii edelleen mutta nyt authenticator on luotu tukemaan niin normaaleita Microsoft tilejä, kuin myös vaikkapa Facebookin kaksivaiheista kirjautumista.

Ohjelma toimii samalla periaatteella ja itse asiassa samalla tekniikalla kuin Googlen vastaava sovellus, sillä erotuksella että se tukee suoraan myös Microsoftin palveluita.

Aikakellon mukaan muuttuvat kirjautumiskoodit

Microsoft authenticator -sovellukseen voi lisätä myös Google tilin kaksivaiheisen kirjautumisen joten nyt yhdellä sovelluksella voi kuitata useampia kirjautumisia.

Uuden kirjautumissovelluksen pitäisi pystyä toimimaan myös siten että kirjautuminen pitäisi pystyä hyväksyä “hyväksy” -painiketta painamalla, allekirjoittanut ei kuitenkaan saanut ohjelmasta vielä puhelimeensa kyseistä ponnahdusikkunaa.

Ponnahdusikkuna nopeaa hyväksymistä varten

Lataa täältä:

Microsoft Authenticator on saatavilla Googlen Androidille Google Play sovelluskaupasta sekä Applen iOS -käyttöjärjestelmälle App Store -sovelluskaupasta.

LÄHDE: Lifehacker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"