tiistai 13. syyskuuta 2016

Twitteriin tulossa odotettu päivitys

Twitteriin tulossa odotettu päivitysTwitteriin on tulossa päivitys joka antaa muun muassa kuvia twiiteissään käyttäville käyttäjille kallisarvoiset 140 merkkiä takaisin.

Twitterissä on ollut 140 merkin rajoitus käytössä niin kauan kuin itse palvelukin on ollut toiminnassa, eli vuodesta 2006 saakka. 140 merkkiä tuntui jo tuolloin liian lyhyeltä mutta se on myös palvelun pointti, kirjoita lyhyesti mutta ytimekkäästi.

Merkkirajoitus oli olemassa myös tekstiviestien merkkirajoitusten vuoksi, yhteen viestiin ei juuri enempää viestejä mennyt (160) ja Twitteriä käytettiin puhelimella tekstiviestien kautta.

Myöhemmin mukaan tuli tekstin lisäksi myös mahdollisuus lisätä viestiin kuva mutta kuvanlisäys myös syö kallisarvoista merkkitilaa, kuvien tilansyönnille ei ole kuitenkaan ollut juurikaan mitään syytä.

19.9 olisi kuitenkin odotettavissa että Twitter antaa asiassa lopulta periksi ja kuvat eivät enää tuon päivämäärän jälkeen söisi tilaa, tilaa eivät syö uudistuksen jälkeen myöskään Twitterin @käyttäjänimet, vastaukset eikä uudellentwiittaukset.

Tilaa kuitenkin tulevat vielä syömään linkit jotka rajoittuvat kuitenkin aina 23 merkkiin Twitterin t.co lyhennyspalvelun ansiosta.

LÄHDE: The Verge

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"