perjantai 21. lokakuuta 2016

Microsoftin Surface ei kelpaa kaikille, NFL-valmentaja sai tarpeekseen

Microsoftin Surface ei kelpaa kaikille, NFL-valmentaja sai tarpeekseenMicrosoft on tehnyt jenkkifutisliiga NFL:n kanssa miljoonasopimuksen joka kattaa Surface tablettien tuomisen pelaajien ja valmentajien avuksi. Kyse on sponsorointidiilistä.

NFL-valmentaja Bill Belichick kuitenkin päätti haukkua kyseiset laitteet, väittäen niiden olleen muun muassa liian hitaita ja epävakaita jotta niillä olisi pystynyt tekemään oikeasti töitä.

Valmentaja uhoaa että käyttää jatkossa perinteisiä valokuvia valmennuksessa, hän ei vaikuta muutenkaan pitävän tietotekniikasta joka on levinnyt pelikentälle asti, syynä on se ettei tekniikka ole luotettavaa, systeemit kaatuilevat:

Tässä Belichickin vuodatus, urheilutoimittaja Zack Coxin twiitissä:

Microsoft on kommentoinut että ymmärtää valmentajan ongelmat ja kunnioittaa hänen päätöstään olla käyttämättä laitetta mutta samalla muistuttaa että laitteet ovat luotettavia ja että ne ovat saaneet muilta valmentajilta sekä pelaajilta myönteistä palautetta.

VIDEO:

Bill Belichick on aikaisemminkin näyttänyt raivonsa Surfaceja kohtaan, lokakuussa Belichick heitti pelin tiimellyksessä tabletin pitkin pöytiä, oliko valmentaja pettynyt tabletin toimimattomuuteen vai huonoon peliin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"