tiistai 22. helmikuuta 2011

Bloggaajia uhataan oikeustoimilla

"Suomen parhaat verkkosivut" -kilpailun järjestäjät uhkailevat Suomalaisia bloggaajia oikeustoimilla, mikäli he eivät poista kilpailua koskevia kirjoituksiaan blogeistaan.

Suomen parhaat verkkosivut -kilpailu, on tarkoitettu Suomalaisille sivustoille joiden ulkoasu ja sisältö olisi jotenkin tyylikästä, kilpailuun osallistuminen on maksullista.

Kritiikkiä kilpailu on saanut tavasta jolla sitä markkinoitu sekä siitä että kilpailutuloksista löytyy myöhemmin toimimattomaksi paljastuneita verkko-osoitteita.

Nyt kilpailun järjestäjä Nova Trotters Oy, on lähestynyt uhkavaatimuksin bloggaajia jotka ovat parisen vuotta sitten ottaneet kilpailun epäkohdat esiin, viestissä Nova Trotters haluaa että bloggaajat poistavat nämä "valheelliset ja herjaavat" -kirjoitukset blogeistaan.

Samaisessa viestissä Nova Trotters Oy väittää jättäneensä rikosilmoituksen ja tutkintapyynnön samaisista teksteistä.

Sähköpostiviesti on allekirjoitettu Lakiasiaintoimisto Marko Virta Oy;n nimissä, kuitenkin eräs bloggaaja on ottanut selvää kaupparekisteristä että kyseistä osakeyhtiötä ei ole edes olemassa.

Bloggaajat itse seuraavat mielenkiinnolla mihin tämä kaikki on viemässä, mutta nykyisistä asiaan liittyvistä teksteistään voi saada sellaisen mielikuvan että ainakaan he eivät odota saavansa minkäänlaisia oikeustoimia heitä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"