keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Nokia Lumia 800 saapuu Suomeen 1.2


Lokakuussa Lontoossa Nokia World -tapahtumassa esitelty Nokia Lumia 800 -älypuhelin saapuu Suomen markkinoille 1. helmikuuta.

Puhelin on rakennettu Microsoftin Windows Phone -alustalle ja tarjoaa Nokian tuotevalikoimassa parhaan sosiaalisten verkostojen ja internetin käyttökokemuksen maustettuna Nokian tuotteille tutuilla erityispiirteillä, kuten huippuluokan kamera- ja kuvatoiminnoilla.

"Olemme erittäin iloisia tuodessamme tämän odotetun uutuusälypuhelimen Suomen markkinoille. Se on ollut myynnissä jo jonkun aikaa eräissä maissa. Nokia Lumia 800 -älypuhelin täydentää erinomaisesti Nokian valikoimaa älypuhelimissa ja siihen on saatavilla runsaasti paikallisia ja kansainvälisiä sovelluksia viihtymiseen ja työntekoon ," sanoo Nokian Suomen ja Baltian maiden myyntijohtaja Mauri Pietikäinen.


Nokia Lumia 800
Nokia Lumia 800 -älypuhelin tarjoillaan kolmella eri värivaihtoehdolla (syaani, magenta ja musta). Lumia on saanut kehuja myös muotoilustaan.

Lumia 800 tarjoaa monipuoliset toiminnot sosiaalisten verkostojen ja internetin käyttöön, sosiaalisiin verkostopalveluihin pääsee yhdellä kosketuksella, ja yhteystietojen ryhmittely on helppoa.

Nokia Lumia 800 -älypuhelimessa käyttäjän oman verkoston yhteydenpito, viestit, sosiaaliset verkkopäivitykset ja uutiset löytyvät yhdestä paikasta.

Ohuessa älypuhelimessa on Internet Explorer 9 -selain, 3,7 tuuman kaareva AMOLED ClearBlack -näyttö ja 1,4 GHz:n suoritin sekä GPU.

Nokia Lumia 800 -älypuhelimessa on Carl Zeiss -optiikalla varustettu kamera, HD-videotoisto, 16GB:n sisäänrakennettu muisti sekä maksutonta pilvitallennustilaa Microsoftin  SkyDrive -palvelusta.


LÄHDE: Nokian lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"