tiistai 8. tammikuuta 2013

CES 2013: Intel hurjana

IntelIntel on esitellyt Las Vegasin CES 2013 -messuilla yhtiön kasvavaa älypuhelin-, taulutietokone- ja Ultrabook-valikoimaa.

Yleisölle esiteltiin muun muassa uusi, kehittyville markkinoille suunniteltu älypuhelinalusta, tietoja taulutietokoneita varten suunnitelluista, 22 nanometrin neliytimisistä Atom-prosessoreihin perustuvista järjestelmäpiireistä, sekä aikaisempaa yksilöllisempiä Ultrabook-laitteita, joissa on innovatiivinen muunneltava muotoilu.

”Intelin osaamisen ydin on tulossa mobiililaitteisiin ihmisten lähelle”, kertoo Intelin varatoimitusjohtaja ja PC Client Groupin johtaja Kirk Skaugen.

”Neljännen sukupolven Intel Core -prosessorien avulla aiomme parantaa akkutehoa enemmän kuin koskaan aikaisemmin Intelin historiassa, samalla lisäten laitteiden ja käyttäjän välistä vuorovaikutusta uusien ja monipuolisten kosketukseen, ääneen, kasvojen tunnistukseen ja eleisiin perustuvien toimintojen avulla. Parannamme myös merkittävästi Atom-prosessorien suorituskykyä ja virransäästöä. Vuonna 2013 laajennamme mobiilitarjontaamme ennennäkemättömällä tavalla.” -Skaugen jatkaa.

Intelin Atom Z2760 -prosessoriin perustuvia Windows 8 -taulutietokoneita on nyt saatavilla lukuisilta eri valmistajilta. Atom-alusta takaa pitkän akkukeston ja on kilpailijoitaan energiatehokkaampi.

intel_tablet

Intel tuo markkinoille myös uudet, vähävirtaiset kolmannen sukupolven Intel Core -prosessorit, jotka mahdollistavat kosketusnäytöllisten, muunneltavien Ultrabook-laitteiden ja taulutietokoneiden aiempaa ohuemman ja kevyemmän muotoilun. Intelin Haswell-koodinimelliset neljännen sukupolven Intel Core -prosessorit pidentävät Ultrabook- ja mobiililaitteiden akkukestoa entisestään.

Intel Inside –älypuhelimet:

intelphone

Intel julkisti uuden vähävirtaiseen Atom-prosessoriin perustuvan, edullisten älypuhelinten markkinasegmenttiin suunnitellun alustan ja älypuhelinten referenssimallin, jonka myynti voi alan lähteiden mukaan saavuttaa jopa 500 miljoonan laitteen rajan vuoteen 2015 mennessä. Uusi alusta tarjoaa tälle nopeasti kasvavalle markkinasegmentille Intelin klassiset tuotevahvuudet, kuten erinomaisen suorituskyvyn nopeaa Internet-selailua varten ja erittäin monipuoliset multimedia- ja Android-sovellukset.

”Vähävirtaisen Atom-alustan avulla tavoitamme uusia markkinasegmenttejä ja täydennämme edelleen kasvavaa älypuhelintarjontaamme”, sanoo Intelin varatoimitusjohtaja ja Mobile and Communications Groupin johtaja Mike Bell. ”Uskomme, että Intel Inside on tervetullut vaihtoehto niin ensimmäistä älypuhelintaan ostaville kuluttajille kehittyvillä markkinoilla kuin asiakkaillemme, jotka haluavat hankkia edullisempia laitteita tinkimättä suorituskyvystä tai käyttökokemuksesta.” –jatkaa Bell.

LÄHDE: Intelin lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"