keskiviikko 15. toukokuuta 2013

LG tuo oman pilvitallennuspalvelunsa Suomeen. 5Gt käytettävissä multimedian tallennukseen

LG:n pilvipalvelun avulla voit käyttää multimediatiedostojasi missä ja milloin tahansa. Täytä LG Cloud -pilvipalvelun 5 Gt:n tallennustilasi kuvilla, musiikilla ja videoilla, joita voit suoratoistaa LG Smart TV:llä, Android-puhelimella tai tietokoneella.

LG Electro­nics esittelee nyt Suomessa LG Cloud -palvelunsa, jonka avulla voidaan tallentaa kuvia, videoita ja musiikkia verkkoon niin, että sisältö on käytettävissä mistä tahansa – Smart TV:n kautta, älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Multimediatiedostot ovat nyt aina saatavilla helposti.

“Kuluttajat haluavat nykyään katsella kuviaan ja videoitaan sekä kuunnella musiikkia matkapuhelimellaan tai mukavasti kotisohvalla”, sanoo Erik Åhsgren, LG Electronicsin Home Entertainment -liiketoimintayksikön pohjoismainen tuote-asiantuntija. LG Cloud -pilvipalvelun ansiosta ei vaadita sisällön lataamista tai manuaalisia tiedostonsiirtoja eri laitteiden välillä. Kuluttajat saavat oman sisältönsä kätevästi käyttöönsä missä ja milloin tahansa. Kaikkea LG Cloud -palveluun tallennettua sisältöä voidaan suoratoistaa oman käyttäjätilin kautta.

LG Cloud -sovelluksella voi tallentaa videoita, kuvia ja musiikkia, ja sisältö on käytettävissä oman käyttäjätilin kautta välittömästi. Sovellus on yhteensopiva LG Smart TV –televisioiden, tietokoneiden ja Android-puhelinten kanssa. Se on helppo asentaa Android-puhelimelle Google Play -palvelusta, tietokoneelle osoitteesta https://fi.lgecloud.com/ sekä LG Smart TV:lle LG Smart World -palvelusta. Nopean asennuksen jälkeen käyttäjä voi heti aloittaa LG Cloud -palvelun käytön.

Tallennustilaa on 5 Gt ja tallennettua multimediasisältöä voi suoratoistaa esimerkiksi Smart TV:llä ilman, että tiedostoja täytyisi ladata fyysiselle tallennuslaitteelle. Tiedostoja voidaan tallentaa LG Cloud -pilvipalveluun desktop-sovelluksen, verkkoselaimen tai älypuhelinsovelluksen kautta.

LG Cloud antaa myös mahdollisuuden multimediasisällön suoratoistoon mobiililaitteilla. Sovelluksessa on jopa toiminto, jolla katselua tai kuuntelua voidaan jatkaa siitä kohdasta mihin jäätiin, vaikka laite välillä vaihtuisi. Voit siis keskeyttää videon tai musiikkikappaleen älypuhelimalla ja jatkaa toistoa samasta kohdasta LG Smart TV:llä. LG Cloud antaa myös mahdollisuuden katsella kuvaesitystä tallennetuista kuvista samalla, kun kuunnellaan musiikkia.

LÄHDE: LG Lehdistötiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"