keskiviikko 27. elokuuta 2014

Apple vaihtaa iPhone 5 akkuja

iPhone 5Apple on huomannut että se on toimittanut virheellisesti toimivia akkuja ensimmäisten iPhone 5 puhelinten joukkoon ja suostuu nyt ilmaiseen akkuvaihdokseen.

Vaihtoon ovat oikeutettuja syyskuussa 2012 myyntiin tulleet iPhone 5 puhelimet, tässä sarjassa on havaittu akun kapasiteettiin liittyvä ongelma, virhe ei ole vaarallinen mutta ärsyttävä koska puhelinta tarvitsee ladata liian usein. Linjastossa ei kuitenkaan pitäisi olla paljon huonoja akkuja.

Apple kuitenkin uskoo tietävänsä missä puhelimissa huono akku on asennettuna ja on avannut verkkosivun jonka avulla voi tarkistaa onko oma iPhone 5 huonon akun omaava syöttämällä puhelimen sarjanumeron.

Jos näyttö on halki tulee sen korjaus maksamaan:

Sivustolla huomautetaan kuitenkin että mikäli puhelimessa on havaittava näytön halkeaminen tai vastaava muu vika, täytyy se hoitaa ennen akun vaihtoa ja tätä osaa Apple ei ole ilmaiseksi tekemässä.

Puhelin myös käy akkuvaihdoksen vuoksi normaalin korjausprosessin läpi joten puhelinta ei välttämättä saa takaisin yhtään sen nopeammin kuin muissakaan korjaustapauksissa.

Vaihto-ohjelma toimii tällä hetkellä vain yhdysvalloissa sekä kiinassa mutta se leviää tämän viikon aikana myös muualle maailmaan. Ohjelma jatkuu ensi vuoden maaliskuuhun saakka.

LÄHDE: MPC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"