torstai 5. maaliskuuta 2015

Osta peli Xbox Onelle, pelaa myös Windowsilla

Xbox sovellus Windows 10 käyttöjärjestelmässä.Microsoft haluaa samaa peliä voitavan palata niin konsolissa kuin myös Windows 10 -laitteissa. Yhtiö antaa pelikehittäjille mahdollisuuden kääntää pelin niin Xbox One pelikonsolille kuin myös Windowsille samoilla kehitystyökaluilla.

Yhtiö haluaa pelikehittäjien tarjoavan pelin kaikille Microsoft alustoille kerralla ja kuluttajan onneksi samalla hinnalla, eli pelistä ei tarvitsisi maksaa joka laitteelle erikseen.

Microsoft ei pakota pelikehittäjiä julkaisemaan pelejään kaikille alustoille tai edes myymään pelejä kaikille alustoille yhden hinnalla mutta toivoo niiden niin tekevän.

Nyt esitelty “Cross Buy -toiminto” on toki hyvä asia mutta se että pelikehittäjät julkaisisivat pelit kaikille alustoille yhdellä samalla hinnalla tuskin tulee olemaan mikään menestys, se on nyt kuitenkin teoriassa täysin mahdollista.

Cross Buy mahdollistaa myös pelisisältöjen synkronoimisen eri laitteiden välillä, eli jos peli sattuu jo olemaan konsolissa ja erikseen Windowsille hankittuna, voi pelien lisäosat, kentät, aseet ja muut pelisisällöt synkronoida siten ettei niitä tarvitse ostaa enää erikseen jokaiselle järjestelmälle tai laitteelle.

Microsoftin Cross buy toimintoa voi käyttää kaikkien Windows 10 alustojen kanssa, mukaan luettuna Windows Phone.

LÄHDE: Gamestop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"