maanantai 9. maaliskuuta 2015

Verkkokauppa.com hävisi pitkän taistelun hyvitysmaksuista

Suomessa TO-Mafia jyllää ja veti voiton 7 vuotta kestäneessä oikeustaistelussa jossa se väitti Verkkokauppa.comin rikkovan hyvitysmaksulakia myydessään Virolaisen tytäryhtiönsä kautta hyvitysmaksuttomia tallennuslaitteita Suomeen.

Verkkokauppa.com joutuu maksamaan Korkeimman oikeuden päätöksen mukaan 3,5 miljoonaa euroa korvauksia Teostolle. Yhteensä maksettavaa tulee kuitenkin 4,4 miljoonaa, sillä korkoja ja muita menoja on yhteensä 0,9 miljoonaa euroa.

"Olemme tietenkin erittäin pettyneitä päätökseen ja tällä erää tämän asian käsittely on ohitse. Verkkokauppa.comin kassa ja tase ovat vahvoja myös korvausten maksamisen jälkeen, eikä tällä ole vaikutusta yhtiön liiketoimintaan. Tappio tietenkin harmittaa ja pidämme päätöstä epäreiluna." kertoo riidasta Verkkokauppa.com Oyj:n toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Vuoden vaihteessa Verkkokauppa.comin kassa oli yli 35 miljoona euroa. Päätöksellä ei ole merkittävää vaikutusta yhtiön taseasemaan tai Verkkokauppa.comin nykyiseen liiketoimintaan.

Suomessa hyvitysmaksu poistui 1.1.2015 kaikista tuotteista joten moisesta Suomessa toimiva TO-Mafia ei enää pysty imemään kansalaisten ja liikeyritysten rahoja.

LÄHDE: Verkkokauppa.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"