keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Video: Samsung Galaxy S6 Edge+ videotaulu kadunkulmassa

Video: Samsung Galaxy S6 Edge+ videotaulu kadunkulmassaSamsungin julkaisema Galaxy S6 Edge+ on jo kolmas Edge näyttöä käyttävä Samsungin puhelin, se on lyhyessä ajassaan saanut valtavan suosion käyttäjiensä keskuudessa.

Aluksi kaartuva Edge -näyttö nähtiin Note Edgessä ja silloin se oli hyvin harvojen hyödynnettävissä koska puhelinta valmistettiin hyvin rajallinen määrä vaikka se olikin tarjolla lopulta maailmanlaajuisesti.

Note Edge oli Samsungilta ikään kuin testi sille olisiko näytölle kysyntää ja ilmeisesti kyllä oli. Edge on taatusti Samsungin vakiotuote ja se tulee päivittymään vuosittain yhdessä perinteisen S-sarjan puhelimen kanssa.

Ei ehkä uskoisi kuinka paljon Edgen näytöstä on hyötyä, näytön reunoille voi nimittäin asentaa yksin sille valmistettuja sovelluksia joiden avulla reunalle voi laittaa pyörimään vaikkapa urheilutuloksia, säätietoja ja vaikka mitä sellaista informaatiota johon ei tarvita niinkään käyttäjän toimia, ohjelmat pysyvät avoinna vaikka puhelinta käyttäisikin samalla muuhun.

Lue lisää tuoreimmasta Edgestä täältä.

Alla olevassa hauskassa mainoksessa esitellään kuinka Samsung Galaxy Edge+ näyttö voi olla hyödyllinen, vaikka sitten näin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"