perjantai 29. tammikuuta 2016

Electronic Arts kertoi uusista peleistä ja julkaisi kuukausimaksullisen palvelun PC:lle

Electronic Arts kertoi uusista peleistä ja julkaisu kuukausimaksullisen palvelun PC:lle

Pelijätti Electronic Arts (EA) kertoi uusista peleistä sekä julkaisi konsolipuolelta tutun kuukausimaksupalvelun myös Windows pohjaisille tietokoneille.

Electronic Arts tulee näillä näkymin vuoden 2017 aikana julkaisemaan uudet lisäykset sen Battlefield- sekä Titanfall pelisarjoihin.

Toisesta Titanfall pelistä ei vielä tässä vaiheessa kuulemma voi puhua paljon mitään mutta julkaisijalla on kova luottamus siihen että kehittäjiltä on tulossa jotain hienoa.

battlefieldBattlefield pelisarja on yksi Electronic Artsin menestystuotteistaBattlefield pelisarja on yksi Electronic Artsin menestystarinoista.Battlefield pelisarja on yksi Electronic Artsin menestystarinoista jota kehittää Ruotsalainen pelikehittämö DICE, kummatkin pelit ovat vielä toistaiseksi raakileita ja ehkä mahdollisesti vasta suunnittelupöydällä.

Battlefield sarja on viimeisen kahden version aikana kehittynyt lähinnä grafiikan suhteen vaikkakin sarjan neljäs peli toikin mukanaan kentät joiden rakennuksia voi tuhota aikaisempaa laajemmin, myöskin pelimekaniikkaa on parannettu jonkin verran.

EA:n julkaisutapaa on kuitenkin haukuttu kovasti, pelien aloitusversiot (basic) maksavat aluksi huimia summia ja jo hyvin lyhyen ajan kuluttua niiden hinta on tippunut huomattavasti alas. Jos taas pelaaja haluaa kaiken mahdollisen hyvän pelistä irti, tulee pelaaminen todella kalliiksi maksullisten lisäosien vuoksi.

Tässä lista uusista EA:n julkaisemista peleistä  tälle ja ensi vuodelle:

01. Unravel (9.2.2016)
02. Plants vs. Zombies Gaden Warfare 2 (23.2.2016)
03. Mirror’s Edge Catalyst (24.5.2016)
04. Mass Effect Andromeda (31.3.2017 mennessä?)
05. Battlefield 5 (ei virallinen nimi) (31.3.2017 mennessä?)
06. Titanfall 2 (ei virallinen nimi) (31.3.2017 mennessä?)


EA Access on tietokoneelle Origin Access:

EA Access on tietokoneelle Origin Access.

Nykyistä hintapolitiikkaa yksittäisten pelien kohdalla EA tuskin tulee hyvin pian muuttamaan, vaikkakin siihen suuntaan ollaan menossa. Jatkossa pelejä ei enää osteta, ne vuokrataan.

Electronic Arts  julkaisi tällä viikolla Origin Access -palvelun PC:lle jonka kautta julkaisija tarjoaa pelejään käytettäväksi kuukausihintaan.

Tällä hetkellä pelejä on tarjolla jopa 15 kappaletta ja kuukausimaksu on 3,99€/kk. Hinta on edullinen ja esimerkiksi Battlefield 4 kuuluu Origin Accessin piiriin, kyseessä on vielä pelin astetta laajempi versio kuin aloituspaketti.

Tässä lista Origin Access peleistä tällä hetkellä (Pelejä lisätään valikoimiin ajan mittaan lisää):

01. Battlefield 3
02. Battlefield 4 (Digital Deluxe)
03. Battlefield Hardline
04. The Sims 3 (Starttipaketti)
05. FIFA 15
06. Need For Speed Rivals (Complete Edition)
07. SimCity (Perusversio)
08. This War Of Mine
09. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
10. dead Space
11. Dead Space 2
12. Dead Space 3
13. Dragon Age: Origins - Ultimate Edition
14. Dragon Age II
15. Dragon Age Inquisition

Ei Battlefronttia ainakaan ihan vielä:

EA:n uusinta pelihittiä, joka on myynyt yli 13 miljoonaa kappaletta, Star Wars Battlefrontia ei Origin Accessista vielä löydy, eikä se sinne varmasti ole tulossa ihan heti koska sen myynti on voitokasta.

LÄHDE: VentureBeat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"