tiistai 5. heinäkuuta 2016

Skype for Web - Puhelut Chrome OS:sta mahdollisia ilman lisäosia

Skype for Web - Puhelut Chrome OS:sta mahdollisia ilman lisäosiaMicrosoft on päivittänyt Skypen Web versiota siten että nyt Googlen Chrome OS:sta voi vastaanottaa sekä soittaa äänipuheluita ilman selainlaajennusta.

Skype on miljoonien käyttämä Voip-sovellus mutta sen saatavuus Chrome OS:lle on ollut ongelma koska periaatteessa käyttöjärjestelmään ei voi asentaa sovelluksia.

Skype julkaisi viime vuonna sovelluksesta verkkoselaimessa toimivan version jonka kautta palveluun pääsi kirjautumaan ja chattaamaan mutta ääni saatikka videopuhelut eivät sitä kautta vielä toimineet. Windows alustalla Skype For Webin kautta ominaisuudet saa toimimaan kuitenkin asentamalla lisäosan.

Nyt Microsoft hyödyntää Chrome -selaimen tekniikoita ja mahdollistaa niiden avulla puhelutoiminnon käytön ilman minkäänlaisia lisäosien tai ohjelmien asennuksia suoraan Skype for Webistä.

Laajennuksia vaaditaan Windowsilla edelleen:

On jännä huomata että ilmeisesti päivitys koskee ainoastaan Chrome OS:ssa olevaa Chrome / Chromium selainta sillä Windowsin puolella Skype For Web pyytää edelleen asentamaan laajennuksen, jopa puheluominaisuuden käytölle.

LÄHDE: OMG! Chrome!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"