maanantai 11. heinäkuuta 2016

Skype kertoo Linux version jatkosta keskiviikkona

Skype kertoo Linux version jatkosta keskiviikkonaMicrosoft ei ole juuri ollut kiinnostunut Skypen Linux version kehityksestä. Se on viimeksi päivitetty kaksi vuotta sitten, eikä se siten ole tukenut palvelun uusimpia ominaisuuksia.

Skypen kehittäjät pitävät nyt tämän viikon keskiviikkona 13.7, kysy/vastaa päivän heidän virallisella Skypen Linux version keskustelufoorumilla.

Foorumin ylläpitäjä ilmoittaa Q/A päivästä otsikolla “Exciting news for Linux users” Eli Jännittäviä uutisia Linux käyttäjille.

Keskiviikkona siis hyvinkin mahdollisesti selviää onko yhtiöllä kiinnostusta enää Linux alustalla toimivan Skypen kehittämisessä vai ei.

Voisi kuitenkin olettaa jo Q/A kutsun otsikon perusteella että kiinnostusta on ja sekin että ohjelmasta on saatu aikaiseksi jo Chrome OS:llä toimiva Web versio sekä tietenkin Android puhelimissa toimiva versio, nämä kummatkin ovat Linux pohjaisia käyttöjärjestelmiä joten eiköhän sieltä jotain hyvää Linuxin työpöytä käyttäjillekin ole lopulta tulossa.

Voi käydä jopa niin että erillinen työpöytäsovellus lakkautetaan ja käyttäjiä ohjataan Linuxin puolella Google Chromen sekä Skype for Web version käyttämiseen.

LÄHDE: OMG! Ubuntu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

"be excellent to each other"